Първоначално публикувано от Tempras
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеАлфисти не останаа, само алфаджии
в една секта сме, пък се апем като куче и котка и си мерим...кой на кой, е т'ва не разбирам.sigpic
Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега
Comment
-
Колеги, някой може ли да ми помогне да намеря темата за шунтирането на датчика за air bag-а на пасажерската седалка. Когато натисна седалката ми мига лампата, че е изключен пасажерския air bag и дава грешка този датчик. Спомням си, че имаше тема за шунтирането му, но не мога да я намеря.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Има ли някой по-запознат с навигацията? Въпроса ми е дали кода, който иска ICS за да проработи навигацията е записан в самата навигация и зависи от нея? Аз така мисля, но не съм сигурен. И също кой може да ми каже кода, ако го нямам, срещу заплащане разбира се. Иначе ICS си работи, имам код за него.1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
-
Изкочи ми копчето за шофьорския прозорец - въртя го аз и гледам отзад пише made in Germany - ааааа ясноsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеКолеги, някой може ли да ми помогне да намеря темата за шунтирането на датчика за air bag-а на пасажерската седалка. Когато натисна седалката ми мига лампата, че е изключен пасажерския air bag и дава грешка този датчик. Спомням си, че имаше тема за шунтирането му, но не мога да я намеря.
1 - На друга 166-ца откачаш буксата на ербег - централата и когато има седнал човек на пасажерското място, мериш съпротивлението между пинове 27 и 30 от въпросната букса.
2 - На твоята централа откачаш двата кабела от пинове 27 и 30 (може и само единия) и между пиновете свързваш едно съпротивление със стойност такава, каквато си измерил.
Това трябва да свърши работа. Преди да разкачаш централата, откачи акумулатора и изчакай 5 - 10 минути.
PS:
По въпроса за стойността на съпротивлението намерих този пост.
От него става ясно, че стойността на резистора трябва да бъде 3,5 килоома.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 13:20.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Имам един тъп въпрос
Как се откопчават скобите на водните съединения - не виждам нито болт, нито щифт?После стават ли за използване пак или са еднодневки?Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Ако скобата е от този тип:
Става с клещи чираци - стисваш я, вадиш маркуча и я отпускаш. Става за 1-2 секунди, скобата се връща сама в предишната си форма. Много са лесни за работа, стига да имаш клещите.Last edited by Scrapera; d.m.y г., 10:17.1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
-
Сега пак ще огледам ама май наистина отива към нови скоби.Колега, Tempras, от кой тип?Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
Comment