Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
    Напротив, подготвен съм защото знам, че това което си замислил не става. Толкова от мен - казах ти какво е най-разумно да направиш, а сега те оставям да си караш тъжния сом.
    Ти голям веселяк го раздаваш май май , всичко става спокойно , карай си автоматика задрямал
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

• Почти ме засегна.
      Но ако имаш желание може да видим кое е по-задрямало, моята 164-ка или твоя сом. Пиши на ЛС.
      1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Хе хе хе, стана интересно
        Не звучите като Алфисти, ами като Голфаджия и БМВ-ист
        sigpic
        Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
        Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега

Comment

• Алфисти не останаа, само алфаджии
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
            Алфисти не останаа, само алфаджии
            Не бе човек, не разбирам по някога,
            в една секта сме, пък се апем като куче и котка и си мерим...кой на кой, е т'ва не разбирам.
            sigpic
            Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
            Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега

Comment

• "По-пресните" така се дъвчат не че и от другите няма изцепки
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Колеги, някой може ли да ми помогне да намеря темата за шунтирането на датчика за air bag-а на пасажерската седалка. Когато натисна седалката ми мига лампата, че е изключен пасажерския air bag и дава грешка този датчик. Спомням си, че имаше тема за шунтирането му, но не мога да я намеря.
                Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                Opel Astra J
                ex:
                Alfa Romeo 164 2.5TD
                Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Има ли някой по-запознат с навигацията? Въпроса ми е дали кода, който иска ICS за да проработи навигацията е записан в самата навигация и зависи от нея? Аз така мисля, но не съм сигурен. И също кой може да ми каже кода, ако го нямам, срещу заплащане разбира се. Иначе ICS си работи, имам код за него.
                  1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Изкочи ми копчето за шофьорския прозорец - въртя го аз и гледам отзад пише made in Germany - ааааа ясно
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                      Колеги, някой може ли да ми помогне да намеря темата за шунтирането на датчика за air bag-а на пасажерската седалка. Когато натисна седалката ми мига лампата, че е изключен пасажерския air bag и дава грешка този датчик. Спомням си, че имаше тема за шунтирането му, но не мога да я намеря.
                      Темата, за която говориш не я знам, но мисля, че можеш да изолираш въпросният датчик по следния начин:

1 - На друга 166-ца откачаш буксата на ербег - централата и когато има седнал човек на пасажерското място, мериш съпротивлението между пинове 27 и 30 от въпросната букса.

2 - На твоята централа откачаш двата кабела от пинове 27 и 30 (може и само единия) и между пиновете свързваш едно съпротивление със стойност такава, каквато си измерил.

Това трябва да свърши работа. Преди да разкачаш централата, откачи акумулатора и изчакай 5 - 10 минути.

PS:

По въпроса за стойността на съпротивлението намерих този пост.
                      От него става ясно, че стойността на резистора трябва да бъде 3,5 килоома.
                      Last edited by ecotronic; d.m.y г., 13:20.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Имам един тъп въпрос

Как се откопчават скобите на водните съединения - не виждам нито болт, нито щифт?После стават ли за използване пак или са еднодневки?
                        Алфа...всичко друго е компромис!
                        http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                        Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                        Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• Ако скобата е от този тип:

Става с клещи чираци - стисваш я, вадиш маркуча и я отпускаш. Става за 1-2 секунди, скобата се връща сама в предишната си форма. Много са лесни за работа, стига да имаш клещите.
                          Last edited by Scrapera; d.m.y г., 10:17.

Comment

• Откопчават се с резачки
                            После си купи нови но качествени.
                            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Сега пак ще огледам ама май наистина отива към нови скоби.Колега, Tempras, от кой тип?
                              Алфа...всичко друго е компромис!
                              http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                              Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                              Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• Имаше проблем със снимката, но сега се показва.

Comment

Working...
                                X